Berat Baby 34 weeks

Last week saya scan 34 weeks 4 days and berat baby dah 2.5kg. Berat saya cuma naik 1kg. Normal ke berat baby naik macam tu? Saya tak ada gdm cuma hb saja low. Doctor cakap kalau hb low, baby akan kecik tapi bila scan baby dah 2.5kg. Doakan semoga saya dan anak saya sihat. Due date bulan 18/8 ni. Saya doakan siapa yang tunggu masa nak bersalin tu dipermudahkan segalanya, aamiin 🤲🏻 #firstmom

2 Các câu trả lời

due date sy 16.8 tpi xthu brt bby brp 21.7 bru scan nti.. sis cuba mkn buah jambu batu untk naik kn hb

ubat makan mcmmana?

2mo trước

Saya setiap kali appt KK mesti drip iron sis 🥲 tapi tak naik pun. Last option doc nak infuse darah next appt. Huhuhuuuu.