Makanan PANTANG

Mommy , kalau korang berpantang , memang tak boleh makan ayam ke ? Saya ni mak mertua asyik suruh makan ikan je Macam mana nak dapat khasiat untuk susukan baby nanti Kan

19 Các câu trả lời

sye smpai ari ke 44 ari mkn ikan.. bakar.. sngang.. itu je menu sye.. ade je khasiat sis.. jgn risau...kalo ayam bnyk risiko sket...

4y trước

saya hari ke 19 harini masih lagi dengan ikan. huhu. mak dah suh makan ayam tapi saya takut walaupun jahitan semua dah sembuh dah.