Hi MOMMY

Mommy , bila menyusu badan ni , memang kena pantang makan ke macam mana ? Kalau korang makanan apa je yang korang makan semasa menyusukan badan

2 Các câu trả lời

Tak de la pantang makan sangat bila menyusu ni. Hanya try and error je sis, jika ibu makan sea food then menyusu, anak ada elegik, so next time, bila nak makan sea food boleh ambil 1,2 ketul je, sekadar rasa..

Sy blh je mkn semua..cuma berpada2. Ambl mknn yg bnyk khasiat. Baik utk bdn kita n bby jg