Cek jantina baby

Hi mommies..nak tnya klau nak cek jantina baby boleh ke buat dekat kk yg kita pergi tu? Ataupun kena cek sndri kat klinik swasta & kena bayar? Excited nk cek jantina first baby?

1 Trả lời

Kdg time cek kat kkia ada juga dr bgtau jantina if kita tny time scan tu,, tp kkia sy hritu tak terang sgt scan jd tak jelas sgt.. Klu nak terang maybe ke swasta ok.. Tp berbyr la

5y trước

Kalau swasta ikut klinik mungkin.. Biasa sy 30-35 lah.. Itupun scan biasa2, bkn detail scan