Jantina anak

Haritu sy dah g klinik swasta nak cek jantina baby cuma scan 2D je, sbab Dr tu cuma tau guna yg 2D pnya. Dr tu ckp jantina baby mcm girl cuma masi dlm 50/50 bgtu😅😆lpastu bila msuk 30wks kebetuln kat kk sy kena buat detail scan, Dr tu pula ckp jantina baby boy😆😆mmndgkn first mom sy x kisah juga baby nti kluar boy/girl, lpas scan kat KK mmg x g scan lg sbab biarla surprise nti tem bersalin😆tpi nak tau juga masa kita bersalin tu nti Dr tu akn tnya ke baby kita boy/girl sblm Dr bgi kat ibu?#seriusnanya #ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Biasa lepas bersalin dr akan tunjuk baby kat kita, dia akan tanya ni girl ke boy. Mama dah jawab baru dr bagi kat kita or sambung buat apa yg perlu

5mo trước

ni yg risau jga sbab sy x tau gender baby apa😅

Sejurus lepas bersalin doktor tak tanya. Doktor sendiri yang akan tunjuk jantina baby pada kita

Aah dia akan tnya