Berapa caj scan kat swasta untuk tengok jantina baby...

Kandungan saya dah masuk 17weeks 2 day. Saya nak buat scan kat klinik swasta untuk cek jantina bby sahaja (scan biasa) . Soalan saya, berapa caj selalunya di kenakan untuk kita nak scan jantina bby?? sblum ni pernah buat masa 10weeks tapi just cek janin shaja ,bayar rm45 . Nak kepastian sebab senang nak atur bajet sebelum gi scan nanti.

11 Các câu trả lời

Byk komen yg sy tgk bawah RM60, bestnya. Tempat sy RM80 sis. Kiranya agak mahal la kan berbanding tmpat lain. Mcm sy bt growth scan doktor ada bgtau gender tp dia minta tggu lg sebulan cukup 20w untuk dtg blik confirm. Better sis tggu 20w keatas utk scan. Smbil2 tu sis blh survey harga dlu secara online 😊

seeloknya baik buat scan pada usia kandungan 20w keatas .. jimat sikit duit .. kalau scan awal 17w ni susah jugak nak dapat tahu jantina baby apa .. sekadar pendapat Je ..

Sy buat dekat sonobee rm98 detail scan, gender scan dgn 4D5D itu so far paling murah area cheras doktor dia baik tak paksa nak tgk baby perut tak lebam lepas scan

scan kt poliklinik kem rimba kt shah alam nak scan gender rm20 sahaja.. tapi saya selalu ambik growthscan baru rm40 ,,sbb saya suka tengok baby ,uri,gender

sonobee ada promo smpi 16hb growth scan rm18 je.. banyak klinik.. boleh buat appointment : http://appointment.sono-ultrasound.com/index

Tanyakan pada klinik. Ada klinik share sebut harga di media sosial masing2

Klinik suzet shah alam seksyen7 rm19 je. Puas hati, boleh rakam lagi☺️

Tgk klinik jgk. Nak scan 2d tgk jantina dlm rm40-60 camtu pun ada je

ha'a betul. tengok klinik. klinik yg sy pegi nie rm50 scan 2D

Hari tu detail scan dekat klinik myfamily dalam rm120