Kekalkan bentuk badan, mana satu yang anda pilih?

Hi mommies semua😘 Haah min nak tanyalah🤓 Agak-agak mana satu cara yang paling berkesan mommy pilih untuk kekalkan bentuk badan ya?🤔 Min tak pernah lagi cuba yang kanan tu😅 Jom kongsikan jawapan di bawah👇😉

Kekalkan bentuk badan, mana satu yang anda pilih?
80 Các câu trả lời

Dua2 tak pakai, memang tak suka pakai.. dalam pantang pon tak bekung sebab ceaser.. now hampir underweight, badan still macam sebelum ada anak

dulu mmg suka pakai.. tp lepas czer baru2 nie dah x pkai... takut sbb luka x baik lg kat dalam

dua2 x pkai.. rimas.. susah nk kencing nt..😂😂 alhamdulillah berat bwh 55kg ja

Saya dari umur 21tahun memang pakai dedua..now dah 28tahun pun masih pakai

dua² sy xbole..kulit mudah gatal..kalau pakai pon sekejap je terus tggal

X pakai dua2.. Sejenis bdn yg dah kurus ni, susah nk naik berat.. Aduiii

lepas bersalin guna bengkung..lepas tu korset dan girdle 😉✌

Dua² boleh bagi kurus.. tp kena dengan senaman sekali...

benkung yg orgg brsalin punya uhh😊

korset dan buat senaman 😊