Pacifier.puting

Mommies,bg puting x dkt baby?sya Nak bg sbb baby dia mcm Nak sesuatu utk soothing b4 tdoq..baby 1bulan lebih..salahkah ea g puting sbb org sekeliling sgt skeptical..anak 1st dlu elok ja sya bg puting..Gigi xjogang Pon..

16 Các câu trả lời

tak bagi.. bby sy xnk .. beli 7 jenis pattern pacifier..smua dia xnk..klo dia nk pon puting botol susu dia je dan pacifier ori pny hahaha sbb ada susu bdn..

Sy bg puting masa bby nak tidur je, kalau dia bangun mmng dia taknak puting. Masa tdr puting trlepas pun dia tak cari

Saya tak bagi. Dan saya OK je orang lain bagi anak pacifier for soothing. Asalkan happy dan tenang

Sy bg sbb tkt dia overfeeding, nk tenangkan dia semasa tukar pampers dan nk tidurkan dia

both ank2 sye xbg

tak salah.