Susu formula apa yg ok utk baby 3 bulan,sy dh bg mcm² susu dia x nk,tpaksa bg sbb puting sakit.

Baby gigit smpai sakit..

2 Các câu trả lời

ada but utk putting luka.. sy guna ubat tu alhamdullilah.. bila ank hisap dh x sakit.. tp nk kne rehatkn putting beberapa jam.. sy guna sebelah² utk baikkn luka.

11mo trước

oh..anak sy sbelah je nk isap..alhamdulillah,nie bru blik dr kdai beli puting..bkn msalah susu tp puting botol..dia x nk..

belajar cara latch yg betul. kekdg sbb x betul latch boleh sebabkan puting luka.

11mo trước

Normal sis bg lekap dengan betul mcm sis atas ni bgthu , saya sampai ada nipple blib dia tarik keep bagi je lama2 dia ok , kena tahu juga bby tarik kadang dia dah kenyang dia nak nyomyot je bila susu kluar itu yang dia tarik 😊