Sembelit masa berpantang

Hi mommies , Tumpang tanya , Normal ke sembelit time berpantang ? Saya skrg hari ke 16 , saya kerap membuang tapi sikit2 . Tak puas je rasa .. dah makan ubat cair najis . Tpi still tk jalan 😫 ada tak yang sama mcm saya ? Risau jgk . Sbb dh makan buah minum air tapi tetap sembelit 😶#bantusharing #theasianparentph #advicepls #mommybuntu

1 Trả lời

Try makan produk shaklee utk melawas... berminat boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee