BERHARAP

hi mommies.. sye bru gugur on 6 week dlm bln 11.lepas tu sye ad period bln 12.tpi bru2 ni sye kerap sgt rase loya.tk kira masa. pggang skit. tpi blom ad tanda spotting. klu ikot my calendar period due on 7 Jan.ad test upt tpi sngat2 samar yg cume boleh tgk dgn mata kasar. Ada harapan tak lagi utk sye?

1 Trả lời

tgk la due period nanti, nak dtg period ke pregnant ke klu tade tunggu seminggu dua after tarikh period tu, then test