Bingung tk tau brpe bln

sye last period 19/3 skrg dh 24minggu 3hari agak2 dh brpe bln yer? org kate 5 bln tpi jangkaan sy bln 12 ni.

2 Các câu trả lời

ahahaha.... don't worry.... I pun Sama... everytime orang baru Tanya.... Bulan brp atau minggu brp.... I always give different answer.... sampai husband sya pun binggun dan confuse actual minggu/Bulan apa....

kalau android cuba sis download apps pregnancy warna hijau gambar kaki. kat sana ada chart.

1y trước

tq sis