period sedikit tetapi keluar waktu pagi

Hai semua . Pernah tak rakan2 period,tetapi drh sedikit sgt . Hari nie sye dh hari ke 10 kalo ikot kn period,tpi drh hnya keluar setitik je.itu pon pada wktu pagi....sye last period 22/5,bln 6 sye xperiod,so bln nie bru period dan lama mcm nie,normal period sye slalu nye 6hri je . Tapi bln nie jdi lama dn drh sedikit . Shari sblm sye period,sye g klinik dkte ckp rahim sye bengkak . Kalo ad rakan2 yg pernah alami,blh perjelas kn sbb nye x . Tq

1 Trả lời

hurm...puan suka minum air ais or air sejuk tak? mcm kwn sy dia alami mcmtu sbb dia minum minuman sejuk..xelok tuk rahim..tp mcm puan saya kurang pasti ttg ini..atau puan ada alami mslh cyst?