Darah asik keluar

Assalamualaikum semua.. nk mntk pendapat tgk pada my calendar sye tu.ad kemungkinan ke sye ad sakit..calende tu utk bln 10 ngn 12...bulan 11 sye tk period lgsg... mohon pendapat semua.nk g klinik takot.. sye takot nk terima kenyataan klu betol sye ade sakit😭😭

Darah asik keluar
6 Các câu trả lời

Better p klinik puan. Nak tak nak kita kena tahu tntg pkmbgn keshtn kita. Kesian kat puan.. Klu sakit x diketahui dan makin mmudaratkan. Tpi biasaya ni melibatkan hormon. Semoga baik2 semua puan. Jg diri selalu🤗 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Hormon kot.. kalau nak lagi tepat.. pegi lah klinik.. cerita dekat docter tu.. InshaAllah ada jalan penyelesaian nye.. jangan susah hati.. jangan fikir bukan2.. jangan stress2 okey🥰

lbh baik pergi check...sis lbh tau apa masalah..law dok biar lama2 nt lain jdinya..apa2 pn saya doakn sis dipermudahkn segalanya 😊

Better pegi check. Sy pnah gitu jgk. Sllu period sebulan 2 kali. Check Dr ya. Jgn fikir bkn2 kdg hormon jee..

klau mcm ni better gi klinik terus. kitorg kat sini tak thu ap2 sis😬

I hope you checked with a doctor