susu formula vs susu ibu

Hi mommies.. Sy suspek air susu dada dah berkurang. Baby pun merajuk bila dia nak susu tapi air susu tak kluar. Dah try 3 jns susu formula hri ni, semua tak jalan. Risau juga tgh mlm nti nk bg susu apa. Ade ke di kalangan mommies sekalian berpengalaman mcm sy? Buntu skjp.

1 Trả lời

sis kerapkan mnyusu in sha Allah ade..brapa bulan dh?klu sis sejam.Skli mnyusukn dia in sha.ALLAH ADE je..

5y trước

sma dgn ank dkt 3bln je..Kne set mind n pjuk dia lma2 dia hsap2 akn kuar susu..Ke ade tersumbt susu