Saya buntu nak bagi anak susu formula ke stop susu terus

Anak saya umur 1y8m5d . Fully bf .tpi dah 3 hari susu saya kering. Plus sy tgh preggy 5bulan. Mlm² duk cari tek ni 😌duk gigit² puting saya banyak kali sy terjaga tido sebab sakit. Maybe dia lapar susu 😭😭 sy taktau nak bg susu formula ke tak sbb dia dah nak masuk 2 tahun. Please, korang ad ke pengalaman macamni jugak? ##firstmom

2 Các câu trả lời

blh je bg..sy ank umo 3 taun pun ttp bg susu wlau dah mkn..mcm bg susu 3 Kali sehari.

Boleh bagi 3 kali sehari try susu farm fresh tu kalau anak takde allergy apa apa