Baby start makan

Hi mommies, sy ada soalan..bila baby blh start makan and minum ye..baby saya sdh 5 bln lebih start minum air kosong sikit2..and apa makanan yg ibu2 bg utk baby ?

12 Các câu trả lời

bagi makan cukup 6 bulan. boleh bagi bubur kosong blend. caranya ambik beras dalam 3 sudu basuh beras mcm biasa. masukkn air dlm kuali dan masukkn beras . masak smpai betul2 lembut/lembik. lepas siap msk blh blend. lebihan bubur tu blh simpan dalam peti ais bahagian chiller tahan 3 hari ☺️