buku pink kk

hi mommies semua.. saya nak buat buku pink esok kat kk. tp sblum p kk sya kena buat pengesahan mengandung kat klinik dulu kan. klu saya pergi klinik swasta apa yg patut sy bgtau nak buat pengesahan apa yer? tolong bantu.. tq

1 Trả lời

hai sis..saya pun pregnnt no 4,masa 7weeks saya cek sndri kat umah..then saya p je klinik swasta ckp nak buat pengesahan pgnant..so doc scan n bg satu paper detail pastu bawak je p KK utk bukak buku pink..good luck sis