cara buka buku pink

assamualaikum nak buka buku pink,kita perlu ke klinik swasta dulu ke untuk buat pengesahan hamil#firstmom #ingintahu

1 Trả lời

xyah, bawak je upt tu ke kk yg berdekatan, klau mcm kk sy, sblum buka buku mmg dorg scan dlu, dh confirm nmpk kantung, baru dorg bg buka buku .. bawa skli sijil nikah, bill air @ letrik .. sstgh kk minta, bill air letrik utk nurse confirmkan alamat, sbb time pregnant, dorg akan dtg rumah utk melawat ..

7mo trước

haah pun sama awak, kd pun klinik juga, mcm tmpt sy xde kd sbb tu gi kk