Step buat buku pink

Kalo nak buat buku pink, kena buat pengesahan kat klinik dulu ke yg kita prgnt? Pastu kena ada gambar scan ke? Atau boleh je minta appointment buat buku, dengan jwpn kita test upt kt rumah positive da. Serius nak tau ni.

2 Các câu trả lời

buat pengesahan kt klinik swasta dan bawa gmbr scan yg dh confirm nmpk janin dan jantung dia.

2t trước

kalo g kk je, ley ke mnta scan kt bhgian pesakit luar tu?

Saya buat yang 2nd option tu. Terus call KKIA untuk set appointment.

2t trước

oo xpe la xbuat 2 bnda tu. cmtu ok la nt saya kol kk bdekatan. sbb saya pon actually xtau saya bape week sbnrnya ni sbb saya irregular period. kalo ikot last period da 7w. tp xley kira cmtu, sbb sya pjj ngn suami ikotkn masa dri abes period tu. suami sya ada n kita org bersama pon baru 2 mggu lepas. saya sja kira 2w dari tarikh bersama tu cek upt. x sgka pulak positive.