Pusat baby

Hi mommies semua… saya first mom. Nk tanya pusat baby saya satu bulan bila die meneran / menangis mesti nmpk mcm ade sesuatu biji ternaik sekali sikit. Kalau tk meneran / menangis elok je pusat tu kecut.. macm mana nk buat ya? Bahaya ke untuk baby saya🥲🥲 lepas mandi pagi & petg saya selalu je tuam pusat tu🥲

2 Các câu trả lời

tak pasti tp pusat klu ikutkan xpayah tuam. tuam kwsn perut dan tapak kaki sahaja. klu benda tu buat awk concern, elok awk tanya misi terus.