JANTINA BABY BOY, BETUL KE????

Mommies semua nampak boy juga kan ? Confirm kan boy sebab banyak pulak aihh baca scan boy keluar girl dan ada scan girl keluar boy. 😂. Nervous rasa. Siapa ada pengalaman baby boy mohon share ya. Huhu

JANTINA BABY BOY, BETUL KE????
25 Các câu trả lời

Kakak sy banyak kali kena scam girl, lastly keluar boy... Tapi alhamdulillah tahun nie dapat juga dia baby girl😅 Utk kedua² anak sy dulu, dok bagitau pun girl.. Alhamdulillah keluar girl.. Tapi dok ada cakap la.. Kekadang scan girl keluarnya boy, begitu juga sebaliknya.. Hope x berlaku kat sy.. Rasa kali ini girl tapi belum scan lagi.. 🤭

Halooo nampak bebird dia🤣🤣🤣sy kn msa scan ank ketiga bby boy keluar nya girl,sbb kdang2 boleh jd jari tecik tu yg nampak mcm bebird hahaha.

Confirm lelaki ni sis. Saya pulak dok nampak telur je. Dokto cakap lelaki. Tp ada kemungkinan pempuan sebab tak nampak burung nya 🤣 kita tunggu je la dia lahir nanti haha

2y trước

Sama la nampak bulat je 😅

hehe..terang² dh nmpk pistol dia. biasanya scan ank laki ni mudah sikit. klau ank prmpn ssh sikit nk beza sbb kdg confius ngan tali pusatnya..

sy scan baby boy .. sbb jelas nmpk batu besar .. sampai misi n doc pom trkejut kata batu baby bsr .. skrg baby dh 5 months 💕💕

7mo trước

hi sis. nak tanya kalau macam nie boy ke? sebab Sono kata nie batunya . saje saya nak tanya,😅

mcm boy tue sis,nampak pistol...mcm sy ank sulung&skrg nk msuk ank kedua cmni juga nampak baby girl...npk line...

2y trước

gmbr no.1 dan no.3,boy...gmbr no.2 dan no.4,girl

cya pla scan hritu nampak telur ja 🤣enth la hrp boboy la btl² sbp husband da pilihkan nama...

sama mcm saya...doktor kata ni boy🥰sbb mmg nmpk biji dia bulat2 n takda line mcm yg gegirl pnya tu

yes boy... beza dengan sy..scan boy..keluar girl...ingat boy sebb burger baby tu nampak mcm telo dia...hahah

2y trước

Masa scan tak nampak pistol dia ke sis? Nampak bulat je ek?

korang tgk yg ni boy@girl?komfius lg ni sebb seblm ni 4girl dah😂😂ni ank yg ke 5