Scan jantina

Hai nk tanya mommy2 sekalian… Nampak boy or girl ? Ni masa scan 21weeks… Nampak macam girl kan ? Kalau girl confirm ke sebab ade yang cakap scan girl last2 boy… Confius jugak sebenarnya 😅 Atau kene scan lagi sekali ?

Scan jantina
9 Các câu trả lời

Sy scan masa 19w mula mula terus nmpak lelaki. Sy ckp eh lelaki keee nampak bebird! Lepas tu dr cari cari lagi kokk hilang bebird nya 😂 25w scan lg dr kata pmpuan sbb tknmpak bebird Ni 29/8 scan sekali lg nk cnfirmkan jantina. Xpuas hati betul 😝😝 Kalau rezeki girl alhamdulillah sebab anak first boy. Xkisah jantina janji baby sihat ckup sifat sempurna.. amin…

kalau 21w mesti da nmpak jantina dia😅sya scan 22w pistol da naik😂mula² scan 18w doc ingat girl sebab dia kepit kaki..doc kata scan pula 22w🤭sebelum scan bagi rasuah dlu,bagi aiskrim,coklat kitkat,mee goreng🤣sekali scan kangkang helok ja..terus nampak pistol😆baby da redha tunjuk jantina.

pngalaman sy time scan beberapa kali girl, smpai tgh contraction doc scan utk cek berat bby, keadaan bby, masi nmpk girl ,. tpi bila bsalin tiba² boy 😂

saya rupa minggu lps scan girl tapi hari ni scan lagi ckp laki tak tahu mana yg betul sbp doktor tak sama harap2 baby girl sbp 4sudah boy

Hi mommy, nampak macam girl tapi elok scan lagi sekali kalau nak confirm betul betul. Kalau boy dari tepi boleh nampak hihi

hai mommy. nampak macam gigirl tapi untuk confirmation mommy boleh scan lagi masa dah masuk 33 - 35 weeks nanti

girl selalu tngah tu kosong.. klu boy nmpak ke atas tngh tu

boy mcm ni sis, sy baby boy.

Macam girl sebab sy pun girl 😂