Gender scan

Hi mama semua, nak tanya sikit. Bila scan nampak boy and time bersalin memang confirm boy ke? Nak tau je sebab kadang scan boy keluar girl. Ada orang time scan girl keluar boy. Siapa ada pengalaman mcm ni? Mohon share semua.#firstmom

3 Các câu trả lời

Nak lagi jelaa buat yang 6D, kalau nampak cam pistol tu mmg confirm lelaki. Keluar pun mmg lelaki. Nampak cam burger tu perempuan. Kalau tak confirm repeat again klinik lainnnn. Senang huhu

Sgt jarang kot benda tu berlaku, skrg scan semua dh advance, dh ada smpi berapa D ntah, 5D kot. Yg tu jelas lah nmpknya. Klu pakai ultrasound maybe blh tersilap.

Sy punya betul scan laki. Tp dkt swasta. Kerajaan drg kta "mcm laki" macam was was

2y trước

Baby awak dah keluar ke? Memang betul lelaki?