Baby boy? 👦🏻

Hiiii!! Saya nak pinjam mata awak2 semua. Ni confirm boy kan??? Because i really want a boy!!! Takut scan boy keluar girl pulak. Hahahaha😭🫶🏻💕

Baby boy? 👦🏻
7 Các câu trả lời

moga dipermudahkan segala urusan sis. tu nmapk bbird ia. bpe mggu dh, tgk pic tu nmpak pistol ia ..moga dipermudahkan segala urusan nya..Dr kata nk lg clear tggu 24 mggu dan ke atas .lg clear

2mo trước

25weeks time scan tuu. Hehe Alhamdulillah. Aminnn semoga urusan awak dipermudahkan jugaaa. 💕🫶🏻

u penah ada ank girl x ? if penah u can see the difference well.

2mo trước

Tak pernah u, ni anak first. 😅

insyallah boy sis , sbb mmg dh nampak tuuu pistol 🙈

sy rse boy tu sis sbb sy punya scan bby dia tkde nunut🥺

2mo trước

Wahhhhh!!! Hehe comel

macam confirm boy. saya scan macam ni sebiji

mcm boy. ank saya pon scan sama laa mcmni

mcm boy . cause nampak mcm bibird