Barang baby

Hi mommies sekalian nak minta pendapat boleh macam mana ya nak beli kelengkapan bayi. Dari segi size baju dari segi keperluan tu nak beli dalam kuantiti macam mana yaa?? Boleh tak mommies sekalian share sikit cara2 mommies beli barang baby semua tuh ?? Berapa bajet semua

1 Trả lời

Kalau nak beli tak perlu beli banyak2. Beli yang besar sikit supaya boleh pakai lama. Bedung beli jenis muslin swaddle. Mittens and botties, barut beli kurang dari 10. Sebab baby cepat besar. Ini kalau saya lah. Dah deliver mesti orang bagi barang baby banyak. Situ dah save. Semoga dipermudahkan

4y trước

Ok je