BARANG PERLU BELI

Hi mommies. Nak minta pendapat, kandungan saya dah 4 bulan++, plan nak beli barang baby sikit sikit tapi tktahu nak membeli apa dulu. Ada idea atau pengalaman beli barang baby tak? Kalau sudi share lah yaa, apa yg wajib beli, perlu beli. Also barang utk ibu dalam pantang sekali. Tq yg mana sudi share ☺️#firstbaby #bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

ini yg saya save rituh. cer rujuk sini n kalau nak beli, beli barang yg besar dulu la.

2y trước

Okayy sis tq hehe