Upt test result

Hi mommies. Saya saja gatal tangan nak buat upt test pagi ni. Saya patutnya period lagi 3 hari. Tapi saje buat test awal sbb nk lebih berhati2 sbb pernah gugur bulan 10 tahun lepas. Apa pendapat mommies ye dgn upt test saya ni? Saya dgr brand ni selalu bagi fake hope 🥲 boleh suggest upt test kit yg bagus? Terima kasih 😊

Upt test result
34 Các câu trả lời

sy pun pakai brand ni jgk dlu masa check. sama mcm sis 3hari sblum due period, line dia samar mcm ni. lepas dah lewat sehari sy check lg terus pekat dua2 line. sblum ni pernah gugur jgk. Alhamdulillah skrg kndungan sy dah 5bulan. sy doakan sis moga ada rezeki pregnant lg ya 🤲

2y trước

InshaAllah. Amiin ❤️

sama cam sya.,,sya penah gugur bulan 8 tahun lepas., sya sepatutnya period lgi 2 ary tpi dh buat upt test sbb nak lebih berhati2.,Alhamdulillah naik 2 line..,,1 terang 1 x terang.,semoga baby kita sma2 sihat hingga lahir.,,Aamiin

2y trước

InshaAllah amiin ❤️

hai... Hari tu Sy trus g klinik sebab lewat period 21hari.. cek guna upt Kat klinik mediviron.. naik double line... tk expect pun pregy msa tu... sbb TTC dh 4 Thun... syukur di beri rezeki... pastu Sy beli lg clear blue lg ...

2y trước

Alhamdulillah ❤️

saya pakai brand macam ni juga beli dekat shopee je sbb rajin celup pagi² , walaupun belum terlepas waktu period 😆.. samar² tu makin lama makin terang.. Awk dah test guna upt yg berbeza boleh jadi mmg betul positive

2y trước

Dah test pakai dip n tell pagi tadi awak. Tapi tak betul2 pekat lagi 😄

yg celup da pekat tu , Tahniah .. dh 8minggu nnti boleh scan ikut bawah dh . Insya Allah nampak la nnti .. aamiinn . semoga ada rezeki awak . buat masa ni jaga je kandungan baik2 , jgn angkat berat2 tau 🤲🏻

saya pun beli yang murah2 kat shopee. tapi bila naik double line saya akan test upt yang beli dekat watson macam dip n tell atau clearblue sebab sensitivity jenama ni lebih tinggi and lebih dipercayai.

salam semua mcm ni scam ke.. pregnant.. maaf saya dh guna 5jenis upt.. semua samar2..yg ni brand hcg cassette... dpo36 cd86 dari tarikh keguguran 24/11...sbb saya subur lewat.. cd51 bru subur

kalau ikutkan dr , nnti deley period try check sekali lagi. sbb masa sekarang ni takot hormon awak tinggi, berkemungkinan upt bolh positive. apa² nnti check lagi 1 minggu deley period

+ve ni Insyaallah.. sis better rehat byk2, makan folic asid.. sy mkn iberet mase awl2 preggy.. sblm ni byk kali gugur then sy ambk suppliment n jaga makan Alhamdulillah skrg 6 bulan

Yg hijau Watson ye? Ok je.. Saya guna Watson upt stick 2 hari Berturut2 +ve, terus ke klinik untuk pengesahan awal kehamilan sbb saya tak reti kira minggu kehamilan. 😁