Double Confirm

Hai mommies. Saya nak double confirm upt ni positif kan? Saya dah berpuluh kali buat test asyik negatif tapi yg ni betul ke positif. Saya confuse sbb masa bukak test kit ni saya terpegang tempat test tu 😂

Double Confirm
2 Các câu trả lời

nak kepastian, guna clear blue .. dan buat test air kencing first bangun tidur .. clear blue terbukti mmg tepat 99% walaupun bru lmbt period 2 3hari .. tp pandangan mata sy mmg positive nii, cuma samar2 .. klau nk test lgi tggu seminggu .. confirm naik double line terang

Camner skrg sis, dh confirm preggy ke