Upt test result

Hi mommies. Saya saja gatal tangan nak buat upt test pagi ni. Saya patutnya period lagi 3 hari. Tapi saje buat test awal sbb nk lebih berhati2 sbb pernah gugur bulan 10 tahun lepas. Apa pendapat mommies ye dgn upt test saya ni? Saya dgr brand ni selalu bagi fake hope 🥲 boleh suggest upt test kit yg bagus? Terima kasih 😊

Upt test result
34 Các câu trả lời

Xjugak sis.. bergantung la.. tp kalau mcm ni InShaaAllah ada rezeki tu.. blh cuba jenama dip n tell / beli yg mmg dari drugstore punya ya..

Tapi bg sy, kalau da dua test ni double line..maksudnya mmg ada..kalau nk try brand ok, cuba clearblue/dip&tell..

Boleh try UPT brand dip & tell tu, nampak gayanya mmg dah positive tu 🥰 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭

awak ada tanda tanda apa ? saya ada certain tanda tanda. saya sepatutnya period lagi 5 hari. ada rasa nak test juga huhu

2y trước

semoga ada rezeki buat awak 🥰

sya hari tu mcm tu jugok test awal 3 ari sebelum period..alhamdilillah sekarang dah 16weeks🥰

2y trước

Alhamdulillah 🥰

positif hamil ni sis.. insyallah.. lagi 2 minggu cek lagi kalau nak tengok upt yg lagi pekat

Tahniah sis. Sy sblm ni pun test sblm period. N dpt double line. Skg dah 30w. 🥰

buat upt test selepas seminggu baru boleh detect .. awal sgt , x blh detect..

hi sis..ble cuba guna brand dip n tell....sy dlu pkai yg tu....☺️

sis sya ingin punya ank..bagaimana yr cra x

2y trước

nk anak kena bd dgn suami kna ada usaha sis😅 nk tunjuk cara tu xreti pulak.. cuba gugel hihi