upt test...

hi nak tanya, saya test guna upt cb early 6day result pregnant (selalu test awal pagi), tp bila guna upt brand lain satu line saja, possible ke mengandung?

3 Các câu trả lời

kena tengok brand lain tu berapa sensitiviti dia. awak dah delay period ke? ke memang awak test 6 hari sebelum period? kalau awal sangat, awak test guna yang lebih dari 5miu/mL memang takkan dapat result.

Possible sebab clearblue ni high sensitive. Kiranya brand lain yang awak guna tu tak sama sensitive dengan clearblue sebab tu tak dapat detect lagi.

kadang hormon kita tak stable. boleh try scan awak