33 weeks 5days

Hi mommies, saya dari awal2 scan dulu nurse/doctor kata baby kecik. Kadang saya risau tapi saya ambil positive as long as my baby healthy. Since mak nya pun kecik 😅 Last scan berat baby 1.4kg saja.. ada tips apa2 tak untuk naikkan berat baby or just follow the flow? Lagi satu berat saya pun naik sikit je sejak awal pregnancy 🥲 #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya #babykecik

1 Trả lời

tk boleh prcaya sngt pada scan..anak sulung saya dlu pun dr kata kecik sekilo lebih je,sekali keluar 2.7kg ,saya pun jenis kecik lahir 2.5 tpo boleh je saya lahirkn ank 2.7

2y trước

I see.. okay terima kasih awak. Lahir secara normal ke?