Zincofer

Mommies. Saya baru start consume zincofer hari ini sebab doc tukar ubat. Sebelum ni makan iron tablet tapi hb makin turun. Setengah jam lepas consume zincofer (masa perut kosong) muntah. Keluar balik ubat tu. Ade tak mommies yg ada pngalaman yg sama? Nak buat mcm mn ye? Kena tukar waktu makan ubat ke?

28 Các câu trả lời

Iron tablet tu rupa dia mcm mana ya? Mcm sy doktor tukar bagi mkn iberet folic. Iron tablet tu sama dgn iberet folic ke? Sbb sy mkn iberet pon tiba drop dari 11++ jadi 9.8

4y trước

Iron tablet lain. Iberet folic lain.