Nak tanya para mommies yang consume zincofer

Hi mommies! Nak tanya ada tak yang makan ubat zincofer lepastu tiba² gastrik? Also ada tak yang consume zincofer sebab nak hb naik balik tapi bila dah makan still tak naik hb? #seriusnanya

5 Các câu trả lời

sy makan zincofer..ambil ubat sebelum tidur..bila rasa lapar bangun tenga mlm minum nestum..elak ambil kafein dan minuman berkarbonat kalau boleh susu jugak..selalu minum jus limau tanpa gula..dr 11 naik ke 12.4

awak ada puasa 2jam tak sebelum/selepas makan zincofer? kalau ada dan masih tak naik tanda badan awak mungkin tak sesuai dengan zincofer. boleh tukar ke ubat lain.

sy xboleh consume zincofer,bila mkn je pening nk muntah..last2 doctor tukar iberet..alhamdulillah ok hb pon naik

2y trước

Haah, kita sama sis. Bila dah makan tu tiba² rasa pening dan nak muntah

sy mkn zincofer sebelum nk tido.. alhamdulilahhh dri 10.5 HB naik 12. tp kena pandai jaga permakanan.

Sy makan zincofer. 2 kali sehari. Hb sy naik.