Pertanyaan

Mommies, pengalaman awak semua masa preggy sampai berapa bulan mengalami morning sickness ??

55 Các câu trả lời

Sampai 5 bulan. Mmg sblm tu bau apa semua xboleh.. Apa lg nak makan. Sekarang dah nk masuk 9 bulan. Mmg semua saya makan. Hee

Sepanjang 9 bulan bila silap makan shj akna dtg mual. Heavy morning sickness early 5 months preganancy

Dari awal smp nk masuk 5bln huhu sampai trauma nk makan hahaha tp skg mmg tk kira nk makan saja hahaha

Saya 5 bulan. Hari2 muntah. Alhamdulillah masuk bulan ke 6 kurang dah. Jarang muntah & pening2

First 6 bulan.. Kedua ni tak pasti..sbb dah nak masuk 7 bulan tapi still ade morning sickness

Saya 3 bulan pertama. Msuk 2nd trimester dh xde morning sickness. Selera mkn pun dh okay.

Tak ada morning sickness, tp jika kekenyangan atau makan benda yang ada alah dia keluar balik

Saya smpai 3 bulan morning sickness..mkn je muntah..skrg OK dh asyik lapar je skrg ni

Badan kita tak sama sis, susah nak jawap😅ada yg cepat, ada yg terus menerus...

start bulan kedua hingga bulan ketiga sahaja morning sickness nye..