Pertanyaan

Mommies, pengalaman awak semua masa preggy sampai berapa bulan mengalami morning sickness ??

55 Các câu trả lời

1-3 bulan amat lah teruk . Sekrang ni ad jgk tapi jarang2 je la .

Sampai hbs trimester 1 ,msuk y kdua ni jrg2 dlm smggu skli je...

Depends la sis..mcm sy xde alahan dr awl smpi now tgh tgu hari

Saya masuk 9weeks-14weeks alahan teruk.. Minum makan semua tak lalu..

4y trước

Sama la saya.. tapi sya smpai 5 bulan muntah2 xlalu makan

Skrg saya smpai 3 bulan. Skrg 4 bulan lebih pening2 je. Muntah xde da

4y trước

👍👍.. lebih kurang saya.. tapi sya smpai 5 bulan mabuk teruk..🤭

baby first llki 3bln,baby second smpai 5bln,xtaw lg jantina apa,,

4y trước

Girl kot.. saya girl mabuk teruk..

Alhamdulillah nak masuk third trimester tak ada morning sickness

4y trước

Rezeki tuu.. semoga ibu2 semua sihat

Sama lh Sya pun dari 1 hingga 4 bulan..sekarang dh ok lh

3 bulan Tp masa 4 bulsn ni . Jarang. Tapi ada

Start mngandung smpai due alhamdullilah tidak rasapon.

4y trước

Terbaik... Rezeki awak sis