Bayi Geleng Kepala Ketika Tidur

Hi mommies, normal ke kalau baby setiap kali nak tidur/sedang tidur geleng2 kepala?

14 Các câu trả lời

Anak saya dri 2 bulan suka geleng kepala sebelum tidur.. Skrg dah 5 bulan, tp masih geleng2 kepala sebelum tidur.. Naik risau saya.. 😅

Normal. Bby tgh cari posisi selesa antara bahu leher n kepala... Selagi x selesa selagi tu la dia geleng2 kepala.

ha'aa nak tnya soalan yg sma juga. baby sya bru 2bln. normal ke kalau bby tngah tidur gleng² kpala?

Sama lah. Naik seram saya dia geleng punya laju. Saya mengiringkan terus dia senyap.

Sama anak saya 3 bulan. Laju pulak tu dia geleng2. Risau ada kelakar pun ada 😅

Normal kot sebab anak saya pun sama

sama baby sy 2 bulan pun mcm tu

macam anak saya usia 5bulan

sma juga ank sya 3bln😀

anak sy plak bila masuk 4 bln