Baby suka geleng kepala

Hi. Nak tnya ibu2 ada tak baby yg suka geleng kepala? Tiba2 geleng. Tgh main pun geleng2. Dlm buai pun geleng2 kepala? Normal ke ye? Sy perasan dia geleng2 start dia nak 8 bulan ni. #firsttimemom #advicepls #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firstmom #ingintahu

4 Các câu trả lời

normal. benda baru dia belajar mmg dia akan buat sampai dia rasa dah ‘master’ sesuatu skill tu. anak saya seminggu dok geleng tatau sbb apa pun baru dia berenti n tukar skill lain 😂

normal untuk beritahu bnda ap yg baby x suka mcm ank sya.. klau geleng mmg x suka atau sdh tidak mahu

sama anak saya pun suka geleng2 pale. harapnya takde apa2 lah kan

baby sya pon sma ,sya risau je tgok dia