Geleng-geleng kepala

Assalamualaikum semua, nak tanya ada x baby 2 bulan sampai 3 bulan suka geleng geleng kepala ke kiri ke kanan 🤔 masa check up Dr periksa baby asyik geleng2 kepala Dr ckp x pernah nmpak baby mcm tu takut sawan Dr bagi temujanji 5 bulan nnti tngok kalau masi geleng2 kepala , normal ke ibu2 😢

4 Các câu trả lời

Waalaikumsalam sis normal ank saya gitu Dr pun hairan sampai Dr buat temujanji tpi semakin mmbesar hilang sendiri 😅 tpi sya xda p temujanji Dr sbb 5 bulan hilang sendiri 😬

wslm puan. sy tk pasti normal ke tak sbb tkd pnglmn. sy doakan baby puan baik2 saje 💛

2y trước

Tula 😢 Terima kasih doanya ❤️

Anak saya masok 6 bulan dia start geleng kepala naik risau saya 😅 normal ka mcm tu

5mo trước

yaa normal sis lgi2 bila nak tido ank sya nak masuk 2thn bru brhenti 🤣🤣

ank sy juga bgtu 2bulan.. normalkah sis

10mo trước

normal sis rupanya dia nak tido cri mood tido masi lgi sampai skrg mcm tu bila nak tido dah setahun 8 bulan 🤣