Geleng kepala

Akhir²ni ank sya suka geleng²kn kepala semasa tidur.. Tmbh lg kki ya nendang²kenapa ye? Adakh ianya normal? Baby 2 bulan

2 Các câu trả lời

cara dia nak dptkan tido yg lena kot.. puan x bedung dia ye wktu tdo? klu x, mgkin dia tgh cri posisi yg slesa la tu...

3y trước

Mungkin jugak sis.. Tp msalahnya bila kena bedung dia menangis😅😅

Normal sis. Dia cari posisi selesa tu. anak sis pun begitu juga. Dh masuk 5bln kurang sudah begitu. 😀