Susu formula

Hi mommies, nk Tanya brand susu apa yg elok utk baby & mesra poket b40 🤗

19 Các câu trả lời

sis kena try & error sebab mungkin susu mesra poket kita xserasi dengan anak kita..sy doakan semoga dipermudahkan urusan sis..kalau anak sy dulu sebab selepas bersalin susu badan xbanyak & bayi menangis kelaparan, suami sy beli susu lactogen..alhamdulilah serasi dengan dia..sekarang sy ada cuba jgk bg minum susu pediasure, ascenda etc, anak sy xnak minum habis..alhamdulilah jimat poket mami dia😂..pediasure bagus sebenarnya sebab dia boleh menaikkan berat badan & membantu tumbesaran anak..anak sy minum sekotak je pun dah nampak kesan, berat badan naik & tinggi tapi tu la dia sekarang taknak pediasure..dia lagi suka lactogrow