Perut Rasa Ngilu

Hi mommies. Ni first pregnancy saya. Dah masuk 3 bulan. Lepas masuk 3 bulan, macam tal selesa, bahagian bawah perut tu macam ngilu pun ada, macam rasa geli pun ada. Sebab apa ya. Ada tak mommies yang pernah rasa macam ni.

1 Trả lời

Pernah..... Awal 3 bln tu.. Perut kita mmg cam tu.. Kenyang slh x kenyang pun slh...akak pun baru masuk 3bln... Tapi kalau sis takut juga kan... Tanya doctor ya... 😊Tu yg terbaik..