perut ringan trimester 3

hi mummy's, ada tak pengalaman perut ringan macam tak bawak muatan pun 😂😅 Tri 1 and 2 perut terasa jugak berat, nak jalan pun mengah. Tapi masuk trimester ke3 ni macam ringan je perut. Baby gerak okay pulak. Sometime tu rasa ngilu ngilu jugak dekat ari ari. Tu saya faham la sebab baby dah pusing tapi kalau rasa ringan ni macam pelik je... ke normal je macam tu? btw saya sekarang 32 week #firstbaby #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Sis dh bersalin ke ? Tu tanda2 nk bersalin ke sis . Skrg sy 36 week tgh rasa ringan . Kdg2 xrasa bwk dia . Berat pulak trun 😣 tkt bb xckup zat ke apa . Blh tlg jwbkan ? Risau #firstmom

btl sme mcm sy dlu2