keputihan coklat

hi mommies nak tanya kalau keputihan coklat tu biasa ke untuk pregnant sebab macam lama sangat dah dia keluar tapi takde la heavy. sekarang dah week6. tanya doc masa first dia kata benda tu normal. takut pulak ada apa apa☹️

4 Các câu trả lời

G jumpe doktor.. Tadi saya pon ade spot coklat ni.. Cmpur putih2.. Takot saya.. Then doktor cek baby jee.. Pastu dye bagi ubat hormon therapy.. & MC suruh rehat

5y trước

saya ada g cek first2 tu doc kata normal. tapi ni dah lama dah still ada jugak coklat tu☹️

saya pnah mglami kputihan mcm tu ingt kputihan biasa je,makin lama kputihan brtukar jd drah ktor..last2 kguguran

5y trước

saya jadi coklat coklat lama dah. masa first cek tu doc kata normal. tapi ni dah lama dah still ada jgak☹️

Bykkn mnum air msk mommy. Keputihan time pregnant tu normal. Tpi klau teruk sgt kne refer dktor

5y trước

Nanti refer blk kt dktor nti dktor akn bgi ubat msuk kt miss v

Keputihan ke spotting sis

5y trước

dia macam keputihan campur warna coklat