Keputihan Trimester 2

Hi Ibu Ibu. Saya nak tanya. Saya pregnant sekarang 25w6d. Tapi saya perasan. Sejak kebelakangan ni, keputihan saya sekejap putih susu, sekejap macam kuning coklat, sekejap macam warna spotting (macam contoh kat bawah) Ada buat GBS swab haritu tapi negative. Kenapa yaa? Dulu pernah dapat ubat insert masuk dalam tu. Dia okay lepas tu jadi balik macam ni. Masa tri1 keputihan warna clear and putih susu sampailah 5 bulan. Masuk bulan ke 6 dia macam ni. Kalau lepas bersama dia jadi macam warna spotting. Lepas 2 hari macam tu okay. Then dia keluar warna putih susu. Lepas 4-5 hari macam tu dia keluar warna macam kuning coklat pulak. Bila korek takde apa pun. Kenapa ya? Ada tak ibu ibu jadi benda yang sama?

Keputihan Trimester 2
2 Các câu trả lời

Saya pun ade kene mcmni awal2 dlu .. punca sebbnya minum air susu .. takleh minum susu kalau minum je jadi spotting keputihan kale kuning2 keluar .. dgn baunya ya allah masyaAllah .. lepas minum air delima jenama gulsan tu alhmdulillah makin ok . Kalau saya lah .. better awak/sis/puan cek doktor tkut risau apa2 atau dptkan jawapan doktor supaya tak menjadi pikiran tertanya2

saya pun ada kluar mcm ni mnggu lepas.bangun tdo nmpak ada ketulan merah coklat2.. lpstu mcm lendir yg coklat2..keluar dlm 3hari mcmtu.. scan jntung baby n uri semua ok. skrng tgh tunggu kputusan swab dari makmal

3t trước

belum,esok baru tarikh check up saya