KEPUTIHAN WARNA COKLAT

Hi mommies siapa ada experience keluar keputihan coklat (bukan coklat pekat) bau pun macam keputihan… skrg saya 13+weeks… harini genap 3 hari keputihan coklat tu keluar.. semalam scan baby okay sihat golek golek semua.. alhamdulilah.. doktor kata kalau berlarut smpai seminggu terus pergi kk… normal ke … takut pulak… #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sme la mcm sy, tp bukan hari2, time penat je keluar, doktor ckp tu normal, y jenis byk pergerakan apa smua, baby sihat alhmdulillah tgn kaki dah mula gerak2 aktif

1y trước

Oh yeke sis.. kalau macam tu solat sah ke tidak ye ?

Kalau keluar lgi better g check up, nti doc bgi ubt kuatkn rahim