Nestum baby

Hi mommies, Nak Tanya baby I Baru 2 Bulan 3 Hari. Tapi berat badan dia macam tak beberapa cun LA. Saya bf+fm sbb susu badan kurang. Kadang2 bagi fm je fully. Boleh tak Kalo Saya Nak campur nestum baby dalam susu fm dia bancuh cair kasi dia minum? Ada mommies pernah bagi nestum for 2 month old baby tak? Sorry Tanya sbb first time mom. Agak risau macam mana Nak naik berat badan baby

16 Các câu trả lời

jgn sis, nestum untk baby 6m keatas. bnyk risiko kalau bg baby bawah 6m. sis kne cuba susu fm yg lain. try dutch baby

3mo trước

Baik sis