How to reduce the problem of morning sickness..

Hi mommies. I am 8 weeks of pregnant and having a really bad morning sickness. Any mommies experience the same or any tips to make it better?? Pleaee help.

2 Các câu trả lời

makan buah anggur/benda masam utk elakkan muntah. dulu saya selalu muntah malam2. what i did before eating is i purposely vomit first. nak keluarkan angin2 kalau tak lepas makan mesti muntah keluar semua. lepas muntah tu baru lega nak makan malam.