Checklist untuk baby & mummy ke hospital

Hi mommies ? Hope ada yang sudi share checklist untuk baby & mummy ke hospital... Saya tiada pengalaman, baru sahaja hamil anak pertama dan akan bersalin tidak lama lagi ? harap mommies tak keberatan untuk share list ya, terima kasih semua ❤

2 Các câu trả lời

Labor Room Baby - Baju shj, bedung, diaper Mommy - tak perlu apa2. Baju dan pad pakai hospital punya Wad Baby - Set baju 3 pasang, mitten & booties, bedung, diaper, baby wipe. Baju 1 pasang pakai kat wad, 1 pasang time balik, 1 pasang lagi buat spare Mommy - Baju time balik, pad, pakaian dalam, toiletries, makanan kot lapar dlm wad