Hospital bag checklist

Hi mommies. Ada tak yg berpengalaman atau bakal bersalin di hospital selayang? Boleh share checklist yg betul2 penting perlu dibawa masa check in bersalin nanti? Thank you 🙏🏻

1 Trả lời

kalau saya .saya suka asingkan baju baby dlm labour room .sediakan beg kecik isi baju baby sepasang dengan pampers . then sediakn 3 4 pasang baju baby dlm beg untk msuk dalam wad . and jgn lupa bawa 1.minyak kayu putih 2.barut 3.bedung 4 tuala bayi 5.pampers 10pcs cheklist for mom baju kat wad tak perlu sebab kita pakai baju pink tu 🤭 sediakan baju masa keluar je . if pakai tudung . bawa tudung sarung je senang . jgn lupa bawa 1. minyak angin 2.berus gigi & ubat gigi 3.mandian & shampoo 4.tuala 5.pad beli yang besar*saranan beli jenama kotex yang macam pampers tu so tak perlu bawa seluar dlam pakai tu je best pakai selesa sangat😌 if tanak nampak pucat bawa la skurang2nya liptint lipbalm. 😆

1y trước

Noted with thanks! 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️